البرز، می‌تواند قطب صادرات صنایع دستی باشد

معاون صنایع دستی کشور با اشاره به ظرفیت‌های صادراتی استان البرز، از برنامه‌های ویژه برای توسعه صادرات صنایع‌دستی در این استان خبر داد.

به گزارش میراث آریا، مریم جلالی روز پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳، در بازدید از غرفه البرز در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته، با اشاره به اینکه برنامه‌های ویژه‌ای برای توسعه صنایع‌دستی استان مطرح شده، اظهار کرد: با توجه به موقعیت جغرافیایی استان البرز از جمله همجواری با پایتخت و دسترسی به فرودگاه پیام، می‌تواند به یکی از مراکز مهم صادرات صنایع دستی تبدیل شود.

معاون صنایع دستی کشور خاطرنشان کرد: صنایع دستی نه تنها در ابعاد اقتصادی، بلکه از نظر اجتماعی و فرهنگی نیز اهمیت زیادی دارد و این صنایع می‌توانند به انسجام ملی، پیوند نسل‌ها و همچنین ایجاد امید در جامعه کمک کنند.

او با اشاره به ظرفیت‌های موجود در البرز، افزود: برنامه‌های ویژه‌ای برای توسعه صادرات صنایع دستی وجود دارد که می‌تواند فرصت‌های شغلی جدیدی برای جامعه محلی ایجاد کند. این پروژه‌ها در راستای تقویت هویت اقتصادی استان و ایجاد اشتغال پایدار برای بومیان انجام خواهد بود.

جلالی همکاری بین نهادهای مختلف از جمله فنی و حرفه‌ای، آموزش و پرورش، آموزش عالی و وزارت ارشادرت برای توسعه صنایع دستی و گردشگری در استان البرز ضروری عنوان کرد.

معاون صنایع‌دستی کشور با بیان اینکه صنایع دستی می‌تواند به‌طور کامل به حوزه صنایع خلاق وارد شود، خاطرنشان کرد: صنایع دستی نه تنها به عنوان یک هنر، بلکه به شکلی جامع با موسیقی، خوراک و پوشاک ارتباط دارد که می‌تواند در جذب گردشگر و رونق این صنایع موثر بتشد.

او خاطرنشان کرد: در استان البرز برنامه ریزی برای کاروانسرای شاه‌عباسی برای تبدیل به پارک موضوعی صنایع‌دستی وجود دارد. صنایع دستی با توجه به ارتباط چند جانبه با انواع دیگر صنعت‌ها می‌تواند به عنوان صنایع خلاق تجربه‌ای منحصر به فرد برای گردشگران به ارمغان آورد.

جلالی ادامه داد: با توجه به توانمندی‌های این صنعت و زمینه‌های مختلفی که می‌تواند در جذب گردشگر و ایجاد اشتغال موثر باشد، برگزاری نمایشگاه‌ها می‌تواند فرصتی طلایی برای معرفی و توسعه این صنایع به حساب آید.

انتهای پیام/

کد خبر 1403112502038
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha